Escola de dansa

Professionalitat, rigor i innovació

Classes per nens, joves i adults

La nostra escola, ofereix ensenyaments adreçats a infants, joves i adults, amb una formació de qualitat, on s’està en constant evolució, tant a nivell pedagògic com artístic. Una formació que tracta de donar eines i recursos per tal que l´alumnat assoleixi un bon nivell d’aprenentatge, independentment de si es vol dedicar professionalment a la dansa o per un enriquiment personal.

Els programes formatius i la metodologia d’aprenentatge estan adaptats a l´edat, a les característiques i al nivell de cada grup en les diferents disciplines que s´imparteixen a l´escola com som: Iniciació a la dansa (3 cursos), Dansa Clàssica, Dansa Contemporà-nia, Dansa Espanyola, Flamenc i Danses Urbanes (amb la seva varietat d´estils) I per dur a terme aquesta tasca, l´escola, sempre ha comptat amb un professorat qualificat i amb constant formació, per garantir una educació de qualitat.

També, i per enriquir encara més l´aprenentatge dels alumnes, cada curs som convidats professors per impartir masterclass, cursets, ect. La nostra escola, és Membre Protector de la Fundació Teatre Fortuny de Reus i és molt present a l´activitat cultural de la ciutat i tota la provincia, participant de manera molt activa amb diferents esdeveniments.

Des de la seva obertura, i fins al dia d´avui, l´escola ha desenvolupat una filosofía i línia de treball molt clara, i s´ha mantingut fidel en el transcurs d´aquests anys. Sent el rigor, la professionalitat i la serietat, els nostres senyals d´identitat.

Estem convençuts, que la nostra filosofia, és la garantia per obtenir una bona educació, tant a nivell de l´aprenentge de la dansa com a nivell personal, transmetin els valors que l´envolten, ja que no oblidem: estem educant a nens i joves que seran els homes i dones de la societat del futur.

L’Escola de dansa Núria Díez de Reus, és una Escola autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya des del 1995 (DOGC 13.11.95), un any després de la seva obertura)

Segueix-nos a Instagram

Follow as @instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot