Jordina Sans

Passió pel ball

Professora de Danses urbanes

Va començar ballant Ballet amb 3 anys i obté els títols de la Royal Academy of London (Grade 8- Distinction) i combinant classes de claqué i dansa urbana. Amb els anys s’especialitza en la disciplina de dansa urbana (hiphop, popping, breackdance, House, locking, sexy style, heels, comercial dance).

Actualment es forma com a ballarina en cursos intensius per arreu de Catalunya i en diferents escoles a nivell estatal i internacional. Amb puntuals estàncies a escoles de Paris, Londres i  dos mes de formació en Los Angeles (USA) .

Avui en dia a més a més de ser la seva gran passió és la seva professió ja que des del 2011 imparteix classes de Hip-Hop a diferents escoles de dansa per tot Catalunya.

Guanyadora del segon premi Roseta Mauri Hip-Hop individual l’any 2010, i del primer premi Roseta Mauri Hip-Hop individual l’any 2012. Com a coreògrafa ha obtingut el segon premi de Roseta Mauri amb la coreografia grupal l’any 2017 amb el seu grup “Esencia dance crew.”

Al 2017 inicia la seva vida professional a Barcelona i forma part de diferents companyies de dansa on segueix la seva formació professional en dansa, teatre i acrobàcia.

En Televisió apareix com a ballarina en alguns musicals per al programa de TV3 “Crackòvia”, i en espots publicitaris com patates “Lay ‘s”, “Font Vella”, “Garnier”. També ha format part de videoclips per a artistes internacionals com Dua Lipa.

En el món de les arts escèniques ha format part de la funció teatral “Casa i Jardí”, i del musical “Backstage-Barcelona” i Ballarina i codirectora de l’espectacle 100 tempos, al ritme de la vida – CIA Vols.

Té el seu propi projecte “DanceTop” i coreografia, i codirigeix ​​la Companyia de Dansa, “CIA. VOLS “.

Actualment treballa com a professora en diferents escoles de Barcelona i de les comarques de Tarragona.

“Per a mi la dansa és una forma d’expressió, és alliberar-se i volar amb els peus”

Segueix-nos a Instagram

Follow as @instagram

This error message is only visible to WordPress admins
This endpoint has been retired

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot