Jordina Sans

Passió pel ball

Professora de Danses urbanes

 

Jordina Sans s’inicia a la dansa amb tres anys començant per la dansa clàssica i poc a poc en més disciplines com el Claqué i el Hip-Hop. Obté els títols de ballet de la Royal Academy of London fins al Grau 8. Continua formant-se i especialitzant-se en altres estils de Hip-Hop com el Popping, Break-Dance, House, New Style, Dancehall, Sexy Style- Paral·lelament també fa classes de teatre.

Actualment es forma com a ballarina en cursos intensius per arreu de Catalunya i en diferents escoles a nivell estatal i internacional. Ha realitzat curtes estàncies a escoles de Paris, Londres i l’any 2015 un mes de formació en Los Angeles (USA) .

També ha sigut ballarina en diferents espectacles i obres teatrals que s’han dut a terme a Reus com l’obra de dansa clàssica “El Trencanous” o l’obra de teatre “Casa i Jardí”.

Avui en dia a més a més de ser la seva gran passió és la seva professió ja que des del 2011 imparteix classes de Hip-Hop a diferents escoles de dansa per tot Catalunya.

Actualment forma part de diferents prestigioses companyies de dansa com “Mabeast Company” dirigit per Maria Aguilar, “Le Tribute” dirigit per Maribel del Pino i “Musique” Kanga de Valls.

Guanyadora del segon premi Roseta Mauri Hip-Hop individual l’any 2010, i del primer premi Roseta Mauri Hip-Hop individual l’any 2012. Com a coreógrafa ha obtingut el segon premi de Roseta Mauri amb la coreografia grupal l’any 2017 amb el seu grup “Esencia dance crew.”

Ballarina de Tv3 al programa Crackòvia.

Ha col·laborat com a ballarina en diferents videoclips i esdeveniments de cantants reconeguts internacionalment. Aquesta insaciable ballarina sap que mai s’acaba d’aprendre i continua amb moltes ganes i esforç formant-se i aprenent cada dia.

Segueix-nos a Instagram

Follow as @instagram

This error message is only visible to WordPress admins
This endpoint has been retired

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot